My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Payments

Upload Case

Profile Avatar
Lawrence
Neutorstrasse 88
Trassnitz, STYRIA 8653
Austria
0650 484 07 92 http://ethiomdb.com/members/romacandelaria/activity/1412456/
metoda de promovare, care la mine a dat rezultate bunicele, este inscrierea in directoare. Stiu ca nu sunt linkuri de calitate dar daca sunt in numar mare au rezultate foarte bune. Probabil depinde si de concurenta de pe acel cuvant cheie. Oricum e bine sa nu va bazati doar pe directoare si sa incercati sa obtineti linkuri din cat mai multe surse. Stau cu ochii pe pozitiile Google. Cine zice ca nu conteaza sa vada ce vizite primeste daca e pe pagina two. Asadar, sa revenim la realitate: mi-a crescut traficul de la 30 de vizite la 170 pe zi dupa ce am avut rankinguri pentru 250 de cuvinte versus numai 30 iar cand pozitiile au fost intre five-9 prima pagina varsus 10 - 20.

Procesul de promovare site nu se incheie, insa, cu simpla alegere a unor expresii de promovat. Odata ce am gasit cuvintele cheie dorite, vom face analiza competitiva aprofundata a website-ului comparativ cu ten mari concurenti. Folosim serie de indicatori Search engine optimization cum ar fi: continutul indexat, rating Alexa, backlink-uri, varsta domeniului si activitatea in social media. Acest proces ne permite sa evaluam pozitia initiala a website-ul dvs. in raport cu web site-urile concurente si sa identificam domeniile care necesita prioritate in activitatea ulterioara. De exemplu, daca vom vedea ca in raport cu concurenta, site-ul clientului are cu 50% mai putin continut indexat, atunci indexarea de continut nou in motoarele de cautare ar fi prioritate. Analiza concurentei este foarte importanta pentru promovare website.

Pretul unui website de prezentare construim de firma specialziata costa destul de mult, de aceea recomand cu incredere sa invatati voi sa faceti un website de prezentare pentru firma voastra. Nu dureaza mult, un web site simplu cu ajutorul Wordpress il puteti face si in aproximativ ora, asta daca sunteti incepator si nu aveti notiunile de baza. Daca aveti ceva cunostinte, atunci un web site il puteti face mai fast. Dupa ce ati facut internet site-ul, puteti sa invati sa il promovati prin motoarele de cautare, dar neaparat sa invatati sa il optimizati search engine optimization, astfel incat website-ul sa fie foarte bine indexat in motoarele de cautare.

Este metoda care iți permite sa faci web site-ul fără cunoștințe de programare. Dar la început sar putea sa-ti fie greu sa înțelegi ce si cum, dar cu putina insistenta si cu multe articole despre prlatforma respectiva reusesti. Asta a fost calea mea pe care eu am ales-. Sunt multe platforma CMS: gen wordpress, joomla, drupal, si multe altele pe care nu sa le enumar pentru ca nu sunt atat de populare, si nu are rost sa le mai analizam. Dar daca esti un pasionat si un perfectionist, le poti studia si pe restul.

Ne pare rau, mesajul nu a fost trimis. Va rugam incercati din noi sau contactati-ne telefonic. Inca un element essential in alegerea unei firme Search engine optimization: solicita informatii despre alti clienti ai companiei, studii de caz, reusite - in limita informatiilor care pot fi facute publice, caci relatia unei firme Search engine marketing cu clientii sai are, intr- anumita masura, caracter confidential. Foarte utile sunt Google Analytics si pentru a monitoriza traficul de pe internet site. Eu le folosesc din plin.

Website-ul de prezentare este modalitatea prin care puteti sa comunicati cu clientii dumneavoastra. Prin crearea website-ului de prezentare puteti oferii informatiile necesare despre afacerea dumneavoastra, despre serviciile si produsele pe care le oferiti clientilor, despre compententele dumneavoastra sau alte informatii relevante. Website-ul de prezentare este imaginea cu care ramane un client despre firma dumneavoastra, de aceea acest internet site trebuie sa aiba un effect vizual si sa fie complet functional.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut cuvantul cheie pe care il tinteam" folosind Planificatorul Cuvintelor Cheie din contul meu de Google Adwords. De ex in Germania, am inteles (se poate sa nu fii inteles eu bine, dar am auzit de vreo 3 ori chestia asta) ca dc ceri ajutoare peste ajutoare, nu mai pupi cetatenia germana de ex. Facebook, Twitter si Google+ nu sunt singurele web site-uri care au puterea de a va ajuta in cresterea traficului. Exista si alte comunitati ce pot fi de folos, precum: StumbleUpon, deviantART, Pinterest, Tumblr, delicious, , LinkedIn, Ning, Soundcloud, Goodreads, Kickstarter.

Stai aproape de telefon si verifica e mail-ul. In aproximativ 72 ore vei primi analiza completa a site-ului tau. Vom afla ce e de facut cu privire la optimizarea Search engine optimization on-web page si off-web page ca sa il aducem in prima pagina. Alegand in mod strategic aceste internet site-uri si angajandu-va in conversatii, puteti beneficia de link-uri si trafic critical pe paginile dumneavoastra. Plus ca prin Adwords poti atinge utilizatori pe care, obiectiv vorbind, organic nu ii poti atinge (de exemplu, utilizatorii unor alte website-uri).

Eu de exemplu colaborez cu firma din partea de Nord Vest a Romaniei. Nu voi spune numele acesteia deoarece nu doresc sa se creada ca am intentia de a-i discredita. Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta on the web, alaturi de bogata activitate pe internet-ul romanesc, ofera servicii profesionale de Optimizare Internet , Creare Internet site si Promovare Online , la preturi competitive. Pozitia unui web site este influentata de peste 200 de algoritmi Google, tinem cont de cele mai noi tehnici de promovare astfel web site-ul va fi intr- continua crestere.

In the event you loved this short article along with you want to receive details relating to ethiomdb.com kindly go to our own internet site.